Medlemsmøde den 22. maj 2019
 
Det årlige medlemsmøde i Skovshoved Badminton blev afholdt onsdag den 22. maj.
 
 

ARKIV:

Beretning 2013 for Badmintonafdelingen

Har ungdommen også i år haft en god sportslig sæson. Vi genvandt ikke Københavnsmesterskabet, men tilgengæld U11 hold DM, som blev afholdt i vores egen hule i april sidste år. Stor tak til frivillige og til guldspillerne, som gav os en god oplevelse.

Vi har en del spillere inde i varmen på årgangslandsholdet. Det drejer sig om Sofie Kierkegaard, Natalia Rohde, Axel Parkhøj, Marcus Viscovich, Sonia Bjergborg og Mouritz Munk.

 

Til de netop afholdte U13 danmarksmesterskaber vandt Mouritz Munk en flot bronzemedalje – tillykke med det. Desuden har vores U15 hold kvalificeret sig til hold-DM.

 

Den årlige Ikast tur gav en flot medaljehøst med hele 27 medaljer. 28 friske ungdomsspillere og 14 forældre repræsenterede Skovshoved på fornemste vis. Stort tillykke til alle der var med. Vi håber vi kan gentage succesen næste år.

 

Som cheftræner har vi i igen i år haft Morten Dannerfjord, Stefan Andersen og Rikke Holm. Vi har i år også haft specialtræning af Jan Ø Jørgensen og Stefan Andersen én time om ugen. Tak til de to.

 

Med cheftræner Henrik P.K.Rode i spidsen har førsteholdet igen i år indfriet målsætningen, og har kvalificeret sig til slutspillet i Badmintonligaen. Næste kamp er semifinalen mod Greve den 25. marts her i foreningen, hvor vi håber på stor opbakning.

 

Til DM vandt Mads Conrad-Petersen mixed double med Julie Houmann og herredouble med Mads Pieler-Kolding. - stort tillykke med det flotte resultat!!

Desuden tillykke til Mads Pieler Kolding, Mads Conrad-Petersen og Carsten Mogensen som var med til at vinde Europamesterskabet for hold-EM, som blev afviklet i Basel. Danmark vandt finalen mod England med 3-1, hvor alle tre SIF´ere vandt deres kampe.

 

På trods af de fine resultater er dansk badminton i tilbagegang på grund af konkurrence fra andre idrætsgrene og motionsformer. For at knække denne nedadgående kurve, som også har ramt SIF badminton, i særdeleshed vor ungdomsafdeling, har vi haft et udredningsarbejde i gang udført af to nyudklækkede antropologer, der har ”taget temperaturen” i vores forening, og set på de muligheder vi har for at vende udviklingen. Det har ført til opstillingen af en handlingsplan, som vi nu vil realisere gennem et nyt frivilligt team, som vi kalder ”Udviklingsgruppen SIF Badminton”.


---------------------------------------------------------------------------

Beretning 2012 for badmintonafdelingen

 

I badmintonafdelingen har vi også i år haft en god sportslig sæson hos juniorerne,selvom vi ikke kunne genvinde Københavnerpokalen.

 

Vi har en del spillere inde i varmen på årgangslandshold. Det drejer sig om Sofie Kierkegaard, Claudia Paredes, Axel Parkhøj, Marcus Viscovich og Natalia Rohde. Natalia Rohde er desuden en del af seniorlandsholdet på trods af hendes kun 17 år – superflot.

 

Og den årlige Ikasttur gav en flot medaljehøst med hele  6-guld, 8-sølv og 6-bronze medaljer. 37 friske ungdomsspillere og 7 ansvarsfulde forældre repræsenterede Skovshoved på fornemste vis. Stort tillykke til alle der var med, vi håber I kan gentage successen næste år.

 

Som cheftræner har vi i år haft Benjamin suppleret med Morten, Li Wenyan og Lian.

Som noget nyt har vores bedste ungdomsspiller fået specialtræning af Jan Ø Jørgensen og Li Wenyan én time om ugen.

 

De allermindste mikro-mikro puslinge har også i denne sæson tumlet rundt på bane 1 og 2 tidlig lørdag formiddag ved forældre-børn badminton, og måske er der kommende mestre blandt de små poder. Det håber vi på.

 

 

Med cheftræner Henrik P.K. Rode i spidsen har førsteholdet igen i år indfriet målsætningen, og har kvalificeret sig til slutspillet i Badmintonligaen, hvor de har sikret sig en plads i semifinalen og dermed medaljespillet som starter mod Skælskør den 25. marts.

 

Vi fik for første gang i rigtig mange år igen en dansk mester i herresingle ved Jan Ø. Jørgensen. Desuden blev Mads Conrad-Petersen dansk mester i herredouble.

Natalie Rohde nåede til 3. runde i damesingle, hvor hun blev slået af den senere vinder Tine Baun. Tillykke til alle tre med det flotte resultat.

 

Dette års badmintonliga har imidlertid ikke kun været en udfordring på banen, men så sandelig også bag ved. I alt 10-12 frivillige med Anne Bjerre og Sanne Elvang i spidsen, har stået for vores hjemmekampe, hvor Skovshoved har formået at arrangere nogle af ligaens bedste setup´s i den nye hal.

 

Med Simon Melbye som pressechef har holdets flotte resultater desuden været synligt både i Villabyerne og på diverse badmintonsider, efter hver kamp.

 

På sponsorsiden har Jakob Andersson med stor entusiasme afholdt de meget populære sponsormiddage forud for hjemmekampene.

Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk