Senior
 
På seniorplan stiller Skovshoved Badminton med 4 turneringshold udover elite-holdet.


STATUS PÅ EN SÆSON 2016 - 2017 I SÆRKLASSE

Her følger lige et overblik over hvordan vores 5 senior-hold klarede sig i år. Hvis det skulle være gået nogens næse forbi var der ganske enkelt tale om en aldeles fremragende sæson.
Vi starter fra "bunden" om man vil.

5. holdet vandt på overbevisende vis serie 2 og afgav blot et enkelt point undervejs så det var tæt på maksimumpoints og næste sæson venter serie 1.

4. holdet løb i år ind i deres første nederlag i 3 sæsoner men endte alligevel med at vinde oprykningsspillet fra Københavnsserien med en super slutspurt og sejr over ellers ubesejrede Vanløse i den absolutte topkamp i sidste runde. Nu venter Danmarksserien i næste sæson.

3. holdet spillede i 3 division og var egentlig ganske tæt på at havne på en af oprykningspladserne til 2. division. De sluttede på 2. pladsen i deres række og på en 4. plads i oprykningsspillet og forbliver altså i 3. division.

2. holdet der i år var at finde i 1. division var ude i et sandt drama i nedrykningsspillet men fik på flotteste vis kæmpet sig til points i samtlige kampe her og endte endda med i sikker stil at besejre Hvidovre på udebane i en absolut MUST WIN kamp hvor begge hold med sejr kunne sikre sig overlevelse. Jeg mindes her især en Mette V med gnister i øjnene...

1. holdet.
Ja ord er jo nærmest overflødige her. Skulle der være enkelte der har ligget i hi eller på anden vis forsømt vores badmintonafdeling dette forår så VANDT VI FOR POKKER LANGT OM LÆNGE DET EFTERTRAGTEDE GULD. I finalen mod TSS var vi sågar bagud 1-3 og der blev virkelig gravet dybt for at få sejren i hus. KÆMPE-stort tillykke til os alle men ikke mindst til hele 1. holdet, træner PK, holdleder Glyager og ALLE der har bakket op om holdet sæsonen igennem.


-----


Der er udarbejdet en ny vejledning for holdoprettelse og resultatindberetning til KBKR's holdturnering. 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk