Fra Ikast-turen i 2013
Igen i år en dejlig tur til Ikast
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 12-03-2014 17:30:33
Kategori: Generelt
     

Fredag d. 28 februar tog 30 børn og 12 voksne af sted fra SIF i bus til Ikast. Vi var alle i super højt humør da vi tog af sted klokken 14.
Efter cirka tre timer i bus stoppede vi ved den sædvanlige McDonals for at spise aftensmad. Da vi var færdige med at spise, gik vi alle sammen mætte ud i bussen og kørte videre mod Ikast.
Da vi så endelig ankom på Ikast-Brande skole, hvor vi skulle bo over weekenden, begyndte alle at pakke ud. Det gik meget hurtigt pga. at alle ville ud og lege fange leg på de lange gange.
Lørdag morgen var alle friske ( næsten ). Efter en dejlig morgenmad tog alle ud til deres haller. Ude i hallerne blev der spillet en masse gode kampe, og alle fik lidt sved på panden og farve i kinderne.
Da alle var vendt hjem til skolen, begyndte folk at gøre sig klar til den årlige disco fest.
Vi gik over til festen, men der var desværre nogle af hallerne der stadig spillede. De nåede dog at spille færdig og komme med.
Efter en virkelig hyggelig og sjov fest gik vi hjem til skolen kl. 22 cirka. Dem der skulle spille søndag ( altså i finale eller semi ) gik i seng da vi kom hjem. Dem der ikke skulle hyggede lidt og derefter gik de også i seng.
Søndag morgen spiste vi morgenmad og pakkede vores ting sammen. Så gik vi overi Ikast hallen for at heppe på dem der skulle spille. Da klokken var 14 kørte vi hjem mod Skovshoved Idrætsforening. Vi var alle stolte og glade men alligevel meget trætte.
Vi kom i alt hjem med 14 bronze, 7 sølv og 6 guld. Så i alt 27 medaljer. Flot alle sammen. Vi vil gerne sige tak for en super fed tur, tak til SIF's Venner og ikke mindst tak til alle forældrene. Vi glæder os allerede til næste år og vi håber I også skal med der.


Mvh. Alberte Rosa og Ida-Marie 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk