SIF-Lillerød. 4 bolde fra mindst 1 point
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 11-11-2010 12:55:57
Kategori: Generelt
     

Tirsdag aften spillede SIF’s bedste badmintonspillere ligakamp mod Lillerød på hjemmebane. På forhånd var kampen anset som et meget tæt opgør i Danmarks bedste badmintonrække. Men som aftenen forløb måtte de fremmødte tilskuere sande, at Skovshoved stadig har en del at lære efter oprykningen i sommer.

Før holdkampens start var forhåbningerne om at skaffe sig point tirsdag aften aldeles til stede. Dette krævede at spillerne viste sig fra deres bedste side, fuld koncentration og naturligvis også det at have lykkens gudinde på sin side!

De første to kampe skulle efter planen give Skovshoved minimum et point af to mulige. Mixdoublen med Julie Houmann og Mads Pieler Kolding var forhåndsfavoritter og vandt efter planen i to relativt sikre sæt. Herredoublen var derimod et meget åbent opgør, hvor skovsernes Morten Spurr Madsen /Peter Hasbak havde en chance for at slå Jacob Chemnitz/Mikkel Elbjørn Larsen. Begge Lillerød spillere gav dog allerede i kampens første sæt skovserne baghjul og selv om SIF kom bedre med i andet sæt, var der aldrig rigtig tvivl om udfaldet. Lillerød reducerede til 1-1 før damesinglen og 2.herresingle.

For at Skovshoved stadig skulle have en chance for at rykke frem i ligaens tabel var det meget afgørende, at man skaffede sig minimum et point af to mulige i aftenens tredje og fjerde kamp! I damesinglen var SIF´s alderspræsident, Mette Viscovich, undertippet. Dog skulle hun, som så ofte før, vise sig at være den spiller der gav tilskuerne den mest intense fight. I tre sæt måtte hun dog, desværre, acceptere et nederlag mod en ganske velspillende Karina Jørgensen fra Lillerød. Det skal dog her nævnes at Mette tabte et meget tæt sidste sæt med 19-21. Imponerende præstation! SIF’s Niels Christian Kaldau var derimod favorit i sin 2.herresingle. Desværre havde ”Kalle” en skidt aften, der resulterede i en mindre lærestreg fra den undertippede Stephan Wojcikiewich. Lillerøds unge spiller satte fra kampens start et tempo, som skovseren desværre ikke kunne følge med på. Efter to hurtige sæt i 2. herresingle var Lillerød foran med 1-3 og lige pludselig så det meget svært ud for skovserne.

Med en undertippet damedouble og en, forventet, meget tæt 1. herresingle i aftenens to sidste kampe, var chancerne for et tilfredsstillende, samlet resultat, pludselig reduceret drastisk for Skovshoved. Pernille Harder/Mette Schjoldager gav dog Lillerøds Rikke Olsen Siegemund/Ann Nielsen kamp til stregen. Det rutinerede skovser-par tabte i to tætte sæt, men kom ud af kampen med æren i behold efter en flot fight! Damedoublen afgjorde, faktuelt, det samlede resultat før sidste herresingle, hvor Christian Lind Thomsen skulle udfordre Peter Mikkelsen. Med 1-4 på tavlen var sidste kamp kun et spørgsmål om den samlede score for SIF. Lind og Mikkelsen delte de to første sæt. I tredje sæt svingede det konstant frem og tilbage mellem de to kamphaner. Dog viste Lillerød-spilleren, at han havde de afgørende kræfter til at banke endnu et søm i Skovshoved kiste.

Denne tirsdag aften fik Skovshoved en lærestreg på 1-5, hvor de kun momentvis viste det nødvendige overskud det kræver at spille med i Danmarks bedste badmintonsrække. Næste holdkamp er allerede tirsdag den 16/11, hvor Skovserne møder sidste års sølvvinder, Skælskør-Slagelse, der bl.a. har selveste Peter Gade i truppen!

/Simon Melbye, Skovshoved Badminton

Foto: Mette Viscovich i DS mod Lillerød, fotograf Mathias Elvers. 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk