Sikker sejr på Krøyersvej
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 29-11-2010 12:24:13
Kategori: Generelt
     

Skovshoveds bedste badmintonhold vandt torsdag aften en yderst vigtig sejr mod Odense i Badmintonligaen. Med sejren på 5-1 har skovserne skabt et, måske, meget afgørende hul til de to nedrykningspladser!

Odense lagde ellers godt ud i den første af seks holdkampe! Damesinglen, med skovsernes tilbagevendende Mette K. Pedersen, var ikke levnet mange chancer mod Odenses, Petya Nedelcheva! Selv om Mette gav odenseaneren masser af modstand i første sæt, var det dog tydeligt at der stadig mangler en smule før Mette er tilbage i topform. Kampen endte 21-23/13-21 og så var Odense foran 0-1!

I den samtidige kamp på bane 2 havde SIFs træner, Henrik ”PK” Rohde, valgt at flytte Julie Houmann tilbage i mixdoublen sammen med Mads Pieler Kolding. Dette par er ganske enkelt blandt de bedste i Danmark, hvilket de også beviste med en sejr i to sæt (21-10/21-17). Dette udlignede føringen før kampene i 2.herresingle og herredoublen skulle afvikles.

Niels Christian Kaldau, SIFs 2. herresingle, har haft en svær sæson, hvor modstanden har været virkelig kvalificeret. ”Kalle” var dog før denne holdkamp udset som favorit imod Odenses Steffen Rasmussen, hvilket han administrerede til UG og sikrede det andet point til Skovshoved i to sikre sæt. Næsten synkront med kampen i 2.herresingle afsluttede SIFs herredouble deres kamp og så stod den 3-1.

Nu skulle man tro at taget på Krøyersvej var ved at lette. Dette må dog siges at forblive et drømmescenarie. For med et fremmøde på under 100 tilskuere til en kamp i den bedste badmintonrække, bar kampen mere præg af spredte klapsalver og enlige råb, hvilket ikke gav den stemning badmintonhallen tidligere har været kendt for. Snevejret kan have været en hindring torsdag aften. Dog må det siges (Skribentens egen regning) at, uanset vejr og vind, var fremmødet ganske skuffende!

Som det samlede resultat også bærer præg af blev de to sidste kampe, damedoublen og 1.herresingle, også vundet af skovserne. Spillerne satte mildest talt Odense på plads i en holdkamp, hvor Skovshoved kun tabte en kamp og ikke afgav et eneste sæt i de fem andre. Ganske imponerende af et nyoprykket hold!

Næste holdkamp spilles på udebane den 15/12 2010 mod storfavoritterne fra Greve. Greve er dog formentligt uden en af deres stærkeste spillere, Joachim Persson. Så mon Skovshoved kan levere en overraskelse?

Af Simon Melbye    Foto: Mathias Elvers   af Mette K.Pedersen i action 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk