KM for Ungdom 12.-15. dec.
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 07-12-2010 19:08:08
Kategori: Generelt
     

KM spilles igen i år med store forventninger til SIF


Coaching

KM er jo mesterskabet om hvem der klarer sig bedst i København. Det er et mesterskab som SIF's ungdom prioterer meget højt. Det betyder også at alle bliver coachet under hele turneringen – undtagen hvis en fra SIF møder en fra SIF :-)

 

Hvornår afvikles det?

På søndag d. 12/12 spilles der indledende kampe i Hvidovre og i Gentofte. U11 og U17 spilles i Hvidovere fra kl 9:00, og de andre årgange spiller tilsvarende i Gentofte. Semifinaler afvikles i Hvidovre mandag d. 13/12, mens finalerne traditionen tro afvikles i SIF onsdag d. 15/12.

 

Forventningen er stor men...

for en gangs skyld er vi ikke favoritter til at tage den eftertragtede pokal. Pokalen gives jo til den klub, der har flest med i semi + finalerne. I år har vi mange førsteårs med, og desuden har vi desværre, nogle spillere som døjer med skader – MEN, Vi går stadig efter guldet! Hvis seedningerne holder vil Gentofte blive nr. et og SIF og KMB nr. to. Gentofte har været dygtige til at få spillere udefra, og KMB har også været dygtige til at få en stor flok af spillere med potentiale, med til turneringen. Det er kun 20 points der skiller nr.1 og nr.2, så intet er afgjort:-))

 

Brug for støtte

Kom og støt vores fantastiske spillere til at yde deres bedste – om det så er nok til at få pokalen, må tiden vise :-)

 

 

Vi ses, Arved 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk