GBK - SIF mødes 10.2. Optakt
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 09-02-2011 15:47:53
Kategori: Generelt
     

Skovshoved gæster torsdag aften Gentofte i første slutspilskamp om de eftertragtede medaljer.

Det er som bekendt ikke mange uger siden Skovshoved og Gentofte krydsede klinger i ligaens niende runde. Dette blev en kamp hvor Skovshoved satte sig på det meste og sejrede sikkert 5-1 på Krøyersvej. Det skal dog påpeges at Gentofte ikke havde særlig meget at spille for på daværende tidspunkt og det vil nok også blive en noget anderledes affære denne torsdag.

Ud over at Gentofte har mere at spille for i denne slutspilskamp har de også hjemmebanefordelen at støtte sig op ad. Dog er det stadig Skovshoved der må tage favoritrollen på sig.

Skovshoved står især godt i mixdoublen, damesinglen og 2.herresingle. Især i mixdoublen må Skovshoved anses som storfavoritter idet SIF råder over den nykårede Danmarksmester, Mads Pieler Kolding!

Mette K. Pedersen er efter eget udsagn kommet rigtigt langt efter sin lange skade. Så mon ikke hun vinder komfortabelt over Gentoftes, Camilla Overgaard?

Niels Christian Kaldau var, som ovenstående personer, stensikker i hans kamp mod Morten T. Kronborg for et par uger siden. Der er ikke umiddelbart nogen variabler der skulle forhindre Kaldau i at gentage sejren, så også her må SIF forventes at trække et point med hjem til Krøyersvej!

 

Undertegnede tror desuden, som altid, meget på SIFs 1. herresingle, Christian Lind. Christian skal endnu en gang i kamp mod Scott Evans i en kamp der for det meste garantere spænding og hidsige temperamenter til stor glæde for publikum. Dog viste sidste opgør at Evans, tilsyneladende, ikke har tidligere tiders kampform. Dette har Christian derimod! Men intet er afgjort på forhånd i denne match.

 

Gentofte må siges at være en smule favoritter i damedoublen og herredoublen. I damedoublen må Pernille Harder stå over, hvilket giver plads til den hjemvendte globetrotter, Julie Ryttov! Julie står i damedoublen sammen med Mette V. i en kamp hvor Gentoftes Marie Røbke og Line Isbjerg må siges at være stærke! Ligeledes bliver det ikke nemt for Morten Spurr og Peter Hasbak, der i deres opgør skal forsøge på at opnå en revanche i mod Skovgaard/Magee, som de tabte til i niende runde. Desuden den eneste kamp Skovshoved tabte i 5-1 sejren.

 

En sejr kan give den fornødne tro på, at medaljerne slet ikke er ude for rækkevidde endnu. Samtidig må et nederlag anses som værende ensbetydende med, at sæsonen næsten er afsluttet før slutspillet er gået i gang!

 

 

/Simon Melbye

Presseansvarlig – Skovshoved Badminton

4225 6010 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk