Nyt trænerteam for SIF Ungdom i næste sæson
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 27-04-2011 20:26:38
Kategori: Generelt
     

Det er et forventningsfuldt USU der nu kan melde ud omkring trænerteamet for SIF ungdom for næste sæson.

Vi kan byde velkommen til cheftræner Andreas Johannsen samt kalibertrænerne Benjamin Kinch-Jensen og Wenyan Li.

Andreas er en ung, 23 år, ambitiøs træner, der har valgt at satse alene på dette, som sit erhverv. Andreas har, trods sin unge alder trænet mange forskellige steder, herunder et år i Kroatien, og får nu chancen for at vise sit værd, som tovholder i SIF.

Benjamin drager for næste sæson til København for at fortsætte sine studier og vil bruge sin fritid i SIF, som en del af træner temaet. Benjamin kommer fra Aarhus AB og har her trænet sammen med Thomas Engholm.

Endelig har vi haft heldet med at tiltrække en (dansk talende) kinesisk topspiller Wenyan Li, som til dagligt spiller i Greve og netop er blevet danmarksmester. Sidste mand i teamet er Henrik ”PK” Rohde, der på fantastisk vis fortsat tager en del af ungdomstræningen.

USU tror på, at vi har fået samlet et team der dækker hele paletten, bredden, seriøsitet, kontinuitet, sjov og ballade samt teknik på højeste niveau. Som det ser ud nu vil vi kunne køre flere træninger med mere end en træner, hvilket giver mulighed for en mere varieret træning, ligesom torsdagstræningen med ekstra kapaciteter som Lian og Mette K også indgår i planerne.

USU vil melde mere ud omkring dette når vi nærmer os sæsonstart ligesom vi snarest melder dato ud for weekend opstarts camp i august. 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk