SIF-1 - Vendsyssel den 17.1.- optakt
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 16-01-2012 00:19:32
Kategori: Generelt
     

Skovshoved IF tager imod rækkens nummer tre i til badmintonligaens niende og sidste runde før slutspillet tager sin begyndelse.

Kampen tirsdag aften er på ingen måder uden betydning for Skovserne der med en sejr og tre point stadig har chancen for den gyldne fjerdeplads der giver direkte adgang til slutspillet. Dog er Skovshoved afhængig af, at Værløse der ikke må få point imod Ligaens bundprop fra Lillerød hvis skovserne skal nå sit mål, sat fra sæsonstarten.

Aftenens kamp er et ræs til den endelige placering. Vendsyssel har konsolideret deres tredjeplads i ligaen og er stensikre på det direkte slutspil. Dog kan SIF på ingen måder forvente at det bliver en skovtur indeholdende tre sikre point for Nordjyderne er ikke kendt for at give nemme sejr væk.

Til aftenens kamp har Henrik PK Rohde måttet skifte lidt ud idet Simon Mollyhus er ude med karantæne.  I ottende runde modtog Simon et rødt kort efter en meget upassende kommentar til dommeren. DBF takserede det til hele to spilledage. Dette må siges at være en ubeskrivelig hård straf. Dette til dels fordi det er en turnering der forløber over maksimalt 15 spillerunder!? Men i høj grad også fordi det påvirker mange uskyldige spillere på SIFs andethold der står over for nogle meget vigtige kampe i den kommende fremtid. Bredden i Badminton, turneringsreglementet og karantænelængden har ikke en fælles synergi. Straffen bliver ualmindelig hård for ualmindelig mange mennesker der intet har med ugerningen at gøre! Mon DBF kan se det!?

Skovshoved har dog en glimrende erstatning i Morten Spurr der sammen med Glyager udgør herredoublen. Og netop herredoublen kan blive et afgørende point i aftenens kamp, hvor Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak udfordre det rutinerede skovserpar i femte og næstsidste kamp.

Inden da bliver der dog spillet hvad man, måske, ville betegne som kongeopgøret i 2. herresingle hvor den ubesejrede Christian Lind Thomsen tager imod den ubesejrede Peter Mikkelsen. Der er ud over et yderst vigtigt point også æren at vinde i den fjerde kamp!

Det bliver endnu et lige opgør hvor sejren går til det hold der i bedst form på dagen. Men Skovshoved har mest at spille for, så mon ikke de trækker stikket hjem denne tirsdag aften?

Som en sidste bemærkning er det værd at nævne Jan Ø. Jørgensen præstationer i Østen sidste uge. Med en fantastisk sejr over legenden Lin Dan flyttede Jan sig selv til nye højder. Set i lyset af de udfordringer Jan har haft i efteråret er det derfor en ekstra stor glæde, at ønske Jan tillykke med sit skridt op af den gyldne badmintonstige.

af Simon Melbye

Een gang Skovser – Altid Skovser 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk