Solrød - SIF den 6.2. Optakt
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 06-02-2012 16:16:19
Kategori: Generelt
     

Efter en komfortabel 4-2 sejr over Aarhus AB i første runde af medaljeslutspillet, skal Skovshoved mandag aften spille anden runde mod Solrød Strand. I de to holds tidligere opgør vandt Solrød efter Golden Sæt og denne dyst bliver ikke mindre spændende.

Begge mandskaber har alt at spille for. Solrød Strand kom skidt fra start i sidste runde, hvor det blev til et 1-5 nederlag til Gentofte. Dette manifesterer holdet fra Køge Bugt på en sidste plads i slutspillet! Men med en sejr og tre point mandag aften mod SIF kan Solrød spille sig tilbage i kampen om medaljer.

SIF tager dog til Solrød med en sejr i bagagen fra slutspillets første runde samt en succesrig uge ved DM, hvor flere af holdets spillere satte præg på turneringen. Dette kulminerede naturligvis med Jan Ø Jørgensens flotte førsteplads søndag aften.

Skovshoved kan med en sejr og tre point sikre sig en førsteplads i rækken og dermed en kvartfinaleplads før sidste og tredje rundekamp mod Gentofte torsdag! Dette ville give træner Henrik PK nogle helt andre muligheder før kvartfinalen.

Men først skal kampen mod Solrød spilles og trods placeringsforskellen på de to hold har Solrød et hold der gør det vanskellig for SIF at sikre sig fuld pointhøst. Dette skal forstås på den måde, at Solrød Strand har et højt bundniveau i samtlige kampe, så er samtlige skovsere ikke klar til kamp bliver mandag aften en stor skuffelse.

For at starte med SIFs største udfordringer bliver det, som i sidste runde, meget svært at vinde herredoublen og damesinglen. Her er SIF bare ikke stærke nok uanset sammensætningen.

Oven i ovenstående udfordringer er Mads Pieler Kolding også tvivlsom til aftenens kamp grundet forstrækning og det efterlader SIF såret i den ellers stærke mixdouble. Men trods Mads fravær burde skovserne høste en sejr i denne disciplin.

2. herresingle kan blive ganske spændende hvor Christian Lind skal udfordre Solrøds stærke Rasmus Fladberg. Rasmus har vist sig super stærk ved DM og kan sagtens skabe store problemer for Lind. Dog er det usikkert om Solrøds 1.single, Emil Holst, bliver kampklar til aftenens kamp, hvilket kan være meget afgørende for det endelige resultat, For er det ikke tilfældet skal Fladberg spille mod Jan Ø og så er de to kampe stensikre point til SIF.

 

Uanset ovenstående usikkerheder med skader og eventuelle opstillinger bliver tredje og fjerde point, med stor sandsynlighed, et spørgsmål om 2. herresingle og Damedoublen. Hvis I spørger mig, hvilket I sagtens kunne gøre, bliver det et spørgsmål om 2xMette, Viscovich/Schjoldager, kan sætte prikken over i’et og sende SIF i kvartfinalen.

Aftenens kamprækkefølge er tilmed sammensat så vi med garanti får os en gyser. Som beskrevet nedenfor bliver det sjovt at se på, hvis min nedenstående forudsigelse går som forventet:

 

1.HS                    Skovshoved

DS                       Solrød

2.HS                    Skovshoved

HD                      Solrød

MD                      Skovshoved

DD                      Skovshoved

 

Rigtig god kamp!


Simon Melbye 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk