Kvartfinale Vendsyssel - SIF den 26.2. Optakt.
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 22-02-2012 17:52:44
Kategori: Generelt
     

I skrivende stund er holdopstillingen ikke offentliggjort hvilket uomtvisteligt gør en analyse af de enkelte kampe i kampen noget sværere at beskrive. Så på forhånd beklager jeg, hvis Peter R Jensen eller Henrik PK Rohde vælger anderledes. Men kigger man lidt på den seneste kampe med de to hold og tager man de seneste ugers udvikling med, tegner der sig et alligevel et billede.

Vendsyssel er små favoritter. Hvis ikke for andre grunde så blot det faktum at de samlede flere point i det indledende grundspil og at de i niende, og sidste runde, sejrede på SIFs bane efter et Golden Sæt hvor Durkinjak & Frier sikrede sig to point til nordjyderne i mixdoublen.

Uanfægtet om begge mandskaber er skadesfri er Vendsyssels favoritværdighed dog til at arbejde med for skovserne. Spændingen er intakt og intet er afgjort på forhånd. Men skal Skovshoved fortsætte rejsen til semifinalen og nå det mål de selv satte før turneringsstart, så skal det lykkes mandskabet at præstere i samtlige kampe. En præstation der stadig ikke er lykkedes i denne sæson.

På forhånd er der dog kampe der ser meget svære ud for begge hold. I herresinglen får Eric Pang det svært mod Jan Ø Jørgensen og i Damesinglen skal skovserne, uanset hvem de vælger, spille over evne for at slå Yao Jie der efter sigende er tilbage fra en mindre skade!

I herredoublen har Vendsyssels par, Overgaard & Durkinjak, vist glimrende resultater i hele sæsonen og Skovshoved vil uden tvivl få deres at se til. Ikke en kamp hvor man kan forvente point til københavnerne. Samtidig burde SIFs mixdouble ikke tabe deres dyst mod Vendsyssels valgte.

Hvis ikke de to trænere forsøger sig med yderst kreative løsninger, så tegner billedet sig af en kamp der skal afgøres i Damedoublen og 2. herresingle. Skovshoveds Christian Lind har vist et konstant højt niveau men Peter Mikkelsen er i topform og skovseren skal yde sit ypperste for at vinde denne match. Det er Danmarks bedste 2. herresingler der mødes og trods Mikkelsens store sejr i den seneste match vil Lind med garanti gerne have revanche.

Damedoublen er også ganske åben. På papiret burde Vendsyssel sejre men efter et nederlag til skovserne i niende runde blev det tydeligt, at nordjydernes damedouble havde det svært imod SIFs Schjoldager & Viscovich.  Dette bliver nok ikke anderledes søndag!

Men som beskrevet i den indledende del har de to trænere forskellige muligheder for sammensætningen alt efter status på skader og samtidig lysten til at gamble. Jeg tror dog at det bliver en af de opgør hvor den nedslidte floskel ”stærkest på dagen” atter får sin relevans.

Vendsyssel kan sagtens sikre sig en 4-2 sejr. Men mon ikke vi ender i et Golde Sæt og så er ALT åbent. Med ønsket om en god dyst til spillere, trænere og tilskuere!

/Simon Melbye

Presseansvarlig

Skovshoved IF - Badminton   

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk