Claudia Paredes med 2 finalesejre
Forrygende sæsonstart for SIF’s U15 og U17 spillere!
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 20-08-2012 18:05:40
Kategori: Generelt
     

SIF’s bedste U15 og U17 spillere kom godt fra start på den nye sæson ved weekendens mesterrække turnering i Værløse, hvor det blev til tre førstepladser, to andenpladser, en tredjeplads og en kvartfinale.

I U17M vandt Claudia Paredes i damesingle i ganske suveræn stil uden at afgive sæt undervejs. Modstanderen i finalen var Simone Ibsen fra Lillerød, som blev besejret med cifrene 21/16 21/12. Det blev også til sejr i damedouble sammen med Maja Rindshøj fra Solrød Strand i tilsvarende overbevisende stil. Claudia er med weekendens sejre godt på vej mod oprykning til U17E.

Lige så suveræn var Emil Langemark i U15-rækken, hvor han fejede al modstand til side i herresingle med flot spil undervejs. Finalen blev vundet mod Emil Kristensen fra Slagelse med cifrene 21/15 21/7. I mix og herredouble blev det til to finalepladser, hvor Emil og hans makkere dog måtte se sig besejret efter nogle tætte kampe. Også Emil er med weekendens pointhøst tæt på oprykningen til eliterækken.

I U15M gjorde Marco Paredes det også rigtig flot med en semifinaleplads i herredouble og en 1/8 finale i single, hvor han gav den senere finalist, Emil Kristensen, kamp til stregen.

Endelig skal også Oscar Mollyhus fremhæves for en flot kvartfinaleplads i mixdouble med makkeren, Julie Nielsen fra Lyngby efter sejre over gode par undervejs.

Alt i alt en rigtig god turneringsstart, som utvivlsomt snart bliver fulgt med flere gode resultater af vores mange andre talentfulde ungdomsspillere.

Stort tillykke til alle 4 spillere. 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk