MINITON for børn i alderen 4-8 år sammen med far eller mor.

Tilmelding og betaling sker igennem Klubmodul - klik her.
Ved spørgsmål herom kan kontoret kontaktes eller:

Ønsker man lige at afprøve om det er noget man vil gå til, så kan en prøvegang godt aftales - blot kontakt den ansvarlige træner herom.

Til forskel fra den traditionelle klubtræning spiller forældrene en stor rolle i MINIton, og det er derfor en forudsætning, at hvert barn ledsages af en forælder eller anden ledsager, der kan deltage aktivt i træningen. Herved øges kvaliteten af træningen markant, og børnenes mulighed for at lære badminton-teknikken korrekt løftes og skaber et bedre fundament for den videre træning på de "almindelige holdtræninger". Det kræver ingen badmintonfaglige forudsætninger at deltage som ledsager på træningen. Ledsagerens rolle i træningen er at være behjælpelig med at kaste bolde og på anden måde hjælpe barnet med at få mest mulig ud af træningen. Det er også rart for barnet at have en voksen - man kender - i nærheden, når man ikke er ældre.


Målet med MINIton er at introducere børnene til glæden ved badmintonspillet gennem leg, tilvænningsøvelser og teknisk træning. Derudover vil der i træningen blive indlagt motoriske øvelser, der vil være gavnlige for barnet også i andre sammenhænge. Kamptræning vil der kun være i beskedent omfang, da konkurrenceelementet ikke må flytte fokus fra legen og indlæringen af teknikken. Vores erfaringer viser heller ikke, at børnene savner kamptræningen, da der er udfordring nok forbundet med at slå et korrekt udført slag eller udføre et korrekt benarbejde.


Husk sko uden sorte såler (da de sætter streger på gulvet), de første gange kan der godt lånes en ketsjer, indtil man finder ud af om man vil gå til badminton.


Ved yderligere spørgsmål omkring selve træningen, kan Allan Garde kontaktes på Allan.Garde@wtwco.com 


Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk