Ny i badminton


Hvis man ønsker at starte til badminton i Skovshoved, så læs og følg nedenstående. Venligst læs det hele, da det hele er forklaret.

 

1) Først skal man indmeldes (betale kontingent). Dette gøres ved at man opretter sig i "Klubmodul" og dette gøres ved at klikke her (Bliv medlem).

 

2) Dernæst kontaktes Trine Andersson på denne mail: .
Her  skriver I følgende:

- At du er interesseret i at prøve at gå til badminton.

- Barnets navn (både for og efternavn):

- Fødselsdato og år:

- Erfaring med badminton:

- Hvor mange gange man ønsker at træne:

- Om I har betalt kontingent endnu:

 

3) Derefter får I svar om hvilke muligheder der er for at komme og prøve, og fremtidige træningsmuligheder. Derefter skal I blot give en af- eller bekræftelse på om du ønsker at prøve at træne med.

Det er tilladt at prøve træne 2 gange - finder man ud af at man ikke rigtig gider badminton alligevel, kan man få pengene tilbage.

 

4) Når I har givet en bekræftelse, så får den respektive træner besked herom. Så er det blot at møde op. Det er muligt at låne en ketsjer de første par gange. Husk indendørs sko (og ingen sorte såler!! som sætter spor på gulvet).

 

5) Efter prøvetræning, skal I blot skrive om du ønsker at fortsætte eller ej. Hvis du ønsker at fortsætte skal I betale for den eller de respektive træninger du ønsker at deltage på - hvilket gøres ved at klikke her.
 

Obs! Der er forskel på grundkontingent og betaling for den respektive træning - det er altså to separate gebyrer. Betales dette ikke, så er man ikke tilmeldt træningen, og kan ikke træne med. Derudover vil man ikke modtage mails der er relevante for den respektive træning (fx. aflysninger).

 

Mvh
Skovshoved ungdomsafdeling
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk